Nyitó Sajtóközlemény

Európai Uniós forrásból meghirdetésre került a munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek pályázati felhívása, amelyre az Észak-Magyarországi régióban sikeres pályázatot nyújtott be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete konzorciumvezető és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége KISOSZ konzorciumi partner. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, közel 50 millió forint Európai Uniós támogatás segítségével.

Sajtóközlemény - 2020 Május

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége márciusban megindította a GINOP-5.3.5-18-2018-00012 kódszámú „Vállalkozói generációváltás munkaerőpiaci megoldása az Észak-Magyarországi régióban” című Európai Uniós forrásból finanszírozott projektjét a Széchenyi 2020 program keretében. A program lebonyolítása során kerül sor a helyzetelmést tartalmazó vállalkozói kérdőíves felmérés elvégzésére.

Vállalkozói kérdőív

A GINOP-5.3.5-18-2018-00012 kódszámú „Vállalkozói generációváltás munkaerőpiaci megoldása az Észak-Magyarországi régióban” projekt keretében terveztük az érintett terület vállalkozóinak megkeresését személyes interjúk készítésére, de a koronavírus járvány okozta helyzet miatt a konzorciumi partnerek úgy döntöttek, hogy a személyes kontaktussal járó találkozás mellett lehetővé teszik a vállalkozói kérdőívek elektronikus úton történő hozzáférését, és várják a kitöltött kérdőíveket szkennelve e-mailen (kisosz@kisosz.hu), postán (KISOSZ 1043 Budapest, Csányi László u. 34.).

Sajtóközlemény - 2020 Augusztus

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége márciusban megindította a GINOP-5.3.5-18-2018-00012 kódszámú „Vállalkozói generációváltás munkaerőpiaci megoldása az Észak-Magyarországi régióban” című Európai Uniós forrásból finanszírozott projektjét a Széchenyi 2020 program keretében. A program megvalósítása során augusztus hónapban az Észak-Magyarországi régió három megyeszékhelyén megindult a vállalkozói tanácsadás a program célja szerint.

Sajtóközlemény - 2020 November

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége márciusban megindította a GINOP-5.3.5-18-2018-00012 kódszámú „Vállalkozói generációváltás munkaerőpiaci megoldása az Észak-Magyarországi régióban” című Európai Uniós forrásból finanszírozott projektjét a Széchenyi 2020 program keretében. A program lebonyolítása során a konzorciumi partnerek megkerestek 150 vendéglátó vállalkozást a régióban egy tematikus kérdőíves felmérés céljából, és ennek elvégzése után megszületett a vállalkozói véleményeket tartalmazó összefoglaló tanulmány.

Sajtóközlemény - 2021 Január

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedő és Vendéglátó Vállalkozások Érdekképviseleti Szervezete és a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége 2020. márciusában megindította a GINOP-5.3.5-18-2018-00012 kódszámú „Vállalkozói generációváltás munkaerőpiaci megoldása az Észak-Magyarországi régióban” című Európai Uniós forrásból finanszírozott projektjét a Széchenyi 2020 program keretében. A program lebonyolításáról folyamatos a tájékoztatást, ennek eredményeképpen sikeresen lezajlottak az első képzések, folyamatos a tanácsadási tevékenység és a honlapon keresztül részletes tájékoztatást kapnak az érdeklődők.